imkansız aşk gerçek oldu
Yil 2002 mesleĞİmden dolayi trakyanin Çok gÜzel bİ İlÇesİne tayİnİm Çikti. Kİm bİlebİlİrdİkİ bu kÜÇÜk İlÇede hayatimin aŞkini bulacaktim.daha yenİ mesleĞe baŞlamama raĞmen bÜtÜn sorunlar Üst Üste gelmeye baŞlamiŞti. Sorumsuz enİŞtem ve ablam yanima taŞindilar ve en İyİ ve en kÖtÜ gÜnlerİm baŞlamiŞ oldu. Bİzİmkİler yanimda olduĞu İÇİn rahat deĞİldİm yavaŞ yavaŞ psİkolojİm bozulmaya baŞlamiŞti. İŞte o gÜnlerde hayatimin aŞkini tanidim aŞkim benİm alt komŞumdu. İlk baŞlarda sadece arkadaŞtik bİrbİrİmİzle her tÜrlÜ dertlerİmİzİ paylaŞiyorduk onunda benİmde bİr bİrlİktelİĞİmİz vardi gÜnler geÇtİkÇe aŞkima karŞi konulmaz bİ hİs duymaya baŞladim ama aÇilmaya korkuyordum artik bİr arkadaŞ olarak yaninda olmak bana aci verİyordu gÜnler bÖyle gelİp geÇtİ ve bİr gÜn dİleklerİm kabul oldu benİ Çok sevdİĞİnİ sÖyledİ o anda dÜnyanin en mutlu İnsani oldum. Ama daha ÇekeceĞİm dertler bİtmemİŞ kİ yenİden sorunlar ortaya Çikmaya baŞladi. Ne benİm aİlem ne de onun aİlesİ bİrlİkte olmamizi İstemİyordu.bu olaylar oldukÇa ben hayattan daha da fazla bikmaya baŞladim. Fakat aŞkim her zaman kİ gİbİ bİr bayan olmasina raĞmen benİ tesellİ ettİ . Ve ben artik daha fazla ayri kalamayacaĞimi ve benİmle kaÇmasini sÖyledİm. O da bÜyÜk bİr sevİnÇle kabul ettİ. Artik hayatimin en gÜzel gÜnlerİ baŞlamiŞti İŞte. İlerleyen zaman da aİlelerde kabul ettİ ve gÜzel bİr dÜĞÜnle evlendİk. Ama borÇ harÇla evlenmİŞtİk ay baŞi geldİĞİnde hesap yapmaktan bikmiŞtim ev kirasini vermek bİle zor olmaya baŞlamiŞti bu kadar olaya raĞmen eŞİm benİm hep destekÇİm oldu ve yil 2005 dÜnyanin en gÜzel oĞlu benİm oldu dÜnyalar benİm dİ artik herŞeyİmİzle onunduk artik. Fakat İcralar borÇlar benİ bu hayattan İyİce biktirmiŞti ve bİr gÜn evde kİmse yokken sİlahimi aĞizima dayadim tetİĞİ Çektİm fakat patlamadi İŞte o anda kendİme geldİm ve hayata daha fazla baĞlandim ne yazik kİ bu kadar ters gİden Şeylerden sonra aİlemİ kirmaya baŞladim sÜreklİ kavga Çikartiyordum onlari hep ÜzÜyordum Şu anda uzaktalar ve gelmelerİne 2 gÜn kaldi umarim bu yaziyi okursun canim karicim bİlkİ senİ ve oĞlumu o kadar Çok sevİyorum kİ yaptiĞim hatalarimdan dolayi affet
|