![]() |
|
|||||||
| Ticari Adres - Etiket,Ajanda - Takvim,Araç - Emlak Takip,Finans,Muhasebe,Müşteri Takip,Ofis Yardımcıları,Sağlık,Satış,Sektörel,Yönetim / İdare |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
AKINSOFT NetMuhtar Sürüm : 4.16.26 Boyut : 13.4 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Akınsoft Eklenme Tarihi : 04-09-2009 (psycometal) Tanıtım: AKINSOFT Muhtar Programı; # Hane kayıt, # Şahıs kayıt, # İşyeri kayıt, # Matbu belgelerin basımı modüllerini içermektedir. Kullanım Alanları : AKINSOFT Muhtar Programı; Bütün mahalle muhtarlarına hitap etmektedir. Genel Özellikler : # Hane, kişi kayıt ve nakil işlemleri. # Online TC Kimlik no sorgulama. # Çoklu kullanıcı desteği. # Bütün matbu belgeleri basabilme. # Bütün matbu belgelerde dizayn edilebilme olanağı. # Pek çok kritere göre grafiksel istatistik alabilme özelliği. # Tüm tabloları Excel veya HTML'ye aktarabilme olanağı. # Detaylı yedekleme ve geri yükleme sistemi. Raporlar : Geniş ve Kullanıcı tanımlı kendine özgü raporlama sistemi ile istenilen rapor kolayca tasarlanabilir.İleriye dönük çalışmalar planlanabilir ve uygulanabilir. Windows Uyumluluğu : AKINSOFT'un Titizlikle hazırladığı kolay kullanımlı arayüz ile birleşerek kullanıcıya çabuk öğrenme ve kullanım kolaylığı avanatjı sağlamaktadır. İlişkisel Veritabanı : Net Muhtar SQL mimari veritabanı ile Microsoft Office programları ile doğrudan ilişki kurabilmektedir. Detaylı (Resimli) Yardım : Programın tüm ekranlarıyla ilgili detaylı ve resimli yardımı [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. SADECE 10 SANİYEDE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...]alabilirsiniz. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. SADECE 10 SANİYEDE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
| GOOGLE REKLAMLARI |
![]() |
| Etiketler |
| akinsoft netmuhtar, akinsoft netmuhtar download, akinsoft netmuhtar indir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|