![]() |
|
|
|||
|
|||
İstanbul Ümraniye'de bir gecekonduya düzenlenen baskında çok sayıda el bombası, patlayıcı ve fünyeler ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren Ümraniye Asayiş Büro ve Terörle Mücadele Şube ekipleri, dün akşam Çakmak Mahallesi'ndeki gecekonduya operasyon düzenlendi.
Ekipler, evin çatısında 30-40 cm uzunluğundaki bir sandık içerisinde gizlenmiş 27 el bombası, TNT kalıpları ve fünyeler buldu. Operasyonu genişleten polis, olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan birinin ruhsatlı silah taşıdığı ve otobüs işletmeciliği yaptığı öğrenildi. Polis, patlayıcıların askeri bir birlikten çalınmış olma ihtimali üzerinde duruyor. Bu arada İzmir'in Konak İlçesinde bulunan Zafer Payzın Köprüsü kenarına bırakılan bidon, bomba imha ekipleri tarafından patlatıldı. Ümraniye'deki cephanelik kimin? Ümraniye'de dün yapılan operasyonla ele geçirilen 27 adet el bombasının, Danıştay saldırısı öncesinde Cumhuriyet Gazetesi'ne atılan el bombalarıyla aynı marka oldukları öğrenildi. Operasyonda gözaltına alınan ev sahibi Mehmet D., Mehmet D.'nin yeğeni Ali Y. ve el bombalarının sahibi olduğu kaydedilen emekli astsubay Oktay Y.'nin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Ümraniye Asayiş Büro Ekipleri ile Terörle Mücadele Şube Ekipleri, dün akşam saatlerinde Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir gecekonduya operasyon düzenlendi. Gecekonduda arama yapan ekipler, evin çatısında 30-40 cm uzunluğundaki bir sandık içerisinde gizlenmiş 27 adet el bombası, TNT kalıpları ve fünyeler buldu. Operasyonda, gecekondunun sahibi 1973 Of doğumlu Mehmet D. ile yeğeni Ali Y. gözaltına alındı. Gaz istasyonu sahibi olduğu kaydedilen Mehmet D.'nin ifadesi doğrultusunda emekli astsubay Oktay Y. gözaltına alındı. Özel Harp Dairesinde görevli iken taammuden emekli olduğu kaydedilen Oktay Y.'nin evinde yapılan aramalarda 4 adet silah ele geçirildi. Emniyete getirilerek sorgulanan zanlılardan Oktay Y.'nin el bombalarının kendisine ait olduğunu kabul ettiği ve el bombalarını Hastal Kışlası'nın yanındaki çöplükten topladığını söylediği ileri sürüldü. Gözaltındaki zanlıların Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor... Ewet arkadaşlar şimdi şööle bişi düşünelim.Bu adam bu bomba ve benzeri usul askerii malzemeleri ne için burda tuttu. Arkadaşlar bu adam bir çok mitingde boy gösteren bir şahısken siz gerisini tahmin edin allah aşkın****im kimi sömürüyor kim kime neler yapıyor düşünün. Daha öncede söölemiştim bu tür mitinglerle sadece ülkeyi 2ye bölmek isteyen gupların işine yarıyor ve bu tür mitinglerle ülke istikrarasızlığa doğru resmen koşa koşa gidiyor.AKPye dini duyguları sömürüyor diyor herkes ama hiç MİLLİ DUYGULARI SÖMÜREN BU VATANDAŞLAR GÖZ ÖNÜNE ALINMIYOR... Merak ediyorum herkes daha nereye kadar bu milliyetçiyim diye geçinen şahıslarım peşinden koşa r adım gidecekler. Ha şunuda belirteyim ben sizler arasında kimseye sözde milliyetçi demiyorum yanlış anlaşılmasın.Sadece bazı BAŞlar var ve bunlar yönetiyorlar.DİNİ DUYGULAR kadar farkındaysanız Şuanda ARTIK MİLLİ DUYGULAR daha önemli oldu.Bu yüzden herkese tavsiyem kimseye körü körüne bağlanmayın. Bende AKPye oy vermezdim eğer şu ülkede milliyetçi partilerin hepsinin gerçekten milliyetçi olduklarına inanabilseydim.Ancak sadece AKPnin İktidardayken yaptığı işlere baktığımda bu güne kadar şuan seçim listesinde olanlardan hiçbiri bunu yapamadı ve sözünü verdiği halde tutmadı.Ama emin olun söylediklerim seçimlerden sonra daha bi anlaşılır hal alacak. Ve ayrıca AKP iktidar olduğu zaman bunu sizde göreceksinizki 3 defa iktidar seçilecektir.Çünkü yaptıklarıyla ve hizmetleriyle ben eminimki sizlerde farkına varacaksınız KİMLER KİMİN HANGİ DUYGULARINI SÖMÜRÜYOR... |
| GOOGLE REKLAMLARI |
|
|
|||
|
|||
|
Neler sömürülmüyor ki..Bu çağda milliyetçilik artık bitmiştir. Referandumda MHP' ninbittiği görüldü.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|