![]() |
|
|||||||
| Sevgini Haykır Sevdiklerinize sesinizi duyurun |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
Sen Unutulmayansın Ne unuttumSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... ne de sevmekten vazgeçebildim...
Sen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... Biliyorum ki bir yerlerdeSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... düşünüp düşünüp gülüyorsundur bana... Unutulmaz demiştin de gülmüştüm sana; Haklısın desem yüzüm kızarır... Yaşamdı bir bakıma beraberliğimiz; İnişleri çıkışları olan; Bittikçe yeniden canlanan... Seviyorsun demiştin de gülmüştüm sanaSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... Beni benden iyi tanırsın bilirsin... Savruluyor yaprakları hatıralarımızınSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... Tutamıyorum! TutamıyorumSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... çünkü gücüm yokSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... İnanSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... ağlamak bile anlamsız geliyor artık Birşeyler yapamıyorum sana ulaşmak için... Giderken "Hayatımı değiştirdin" demiştinSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... Gülmüştüm sana... Değiştiren bendim ya çarkın yönünü Ayrılığa dönmeye başladı tüm saatler Ayrılık ki dert! Ayrılık ki hata! Ayrılık ki pişmanlık! Gelemezsin artıkSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... gelemem Koca koca acılar kapladı aramızı Sen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... Devrilmez silinmez... Unutamazsın demiştin ya; Haklısın! Seviyorsun demiştin ya; Haklısın! Ne unuttumSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... ne de sevmekten vazgeçebildim... Biliyorum ki bir yerlerdeSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... Düşünüp düşünüp gülüyorsundur bana; Vah koca ahmak! Vah kendini bilmez! Sen benden ayrılabilir miydin ki diye! GülSen Unutulmayansın Ne unuttum, ne de sevmekten vazgeçebildim... anlat bakalım halimi herkese Beni böylesine benden çalabildiğin için; Beni sen yaptığın için; Sevdiğimi bile bile; Gitmeme izin verdiğin için.. |
| GOOGLE REKLAMLARI |