![]() |
|
|||||||
| Sevgini Haykır Sevdiklerinize sesinizi duyurun |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
Özlediğim Ama Tanımadığım Sana...
Yabancı bir kimliğe bürünmüş sessizliğiminÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Bir gün sen de son bulacağını hiç düşünmedim… Seni başka bir kent’in kıyılarında ararkenÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Daha bir sevecektimÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Daha bir âşık olacaktımÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Öyle söz vermiştim haylaz çocukluğuma… Yanı başımda duran varlığını görememekÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... İçimde saklı kalan aşkın beni kör etmesi olsa gerek… Kim senin için aklını kaçırır ki benim gibi… Kendimi sevsemÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Senin için verdiğim kavgaların adı aşk olmazdı elbette… Gözbebeklerinde kendimi ararkenÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Düştüğüm boşluğun beni senden uzaklaştırmasını istememiştim. Belki de bir çocuk bu yüzden gözyaşları içindeÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Kaybettiği umutlarını arıyor… Acı olmadan aşk olmaz diyen şairinÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Beni kandırdığına inanıyorum… Sen varsan aşk varÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Ama acı neden olsun ki… Öyle yaÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Sen gidecektin belki de… İçinde duyduğun sese kulak ver dediğimdeÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Benim içimde ki isyanları sen bilmiyordun… Yalan yanlış bir cümle kurupÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Seviyorum demek basitti senin için; KiÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Avucunda sakladığın ayrılıkları bir gün benim yüzüme vuracağını bildiğim içinÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Seni öylesine çok sevdim kiÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Bir gün benden gitmemen benim için sadece bir tesadüf olurdu… HaklıydınÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... haklıydım ve haklıydı şairÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Acısız aşk olmazmış… İçinde saklı kalmış başka bir aşkın izlerini silmedenÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Gelmiştin… Ve giderken de öyleydiÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Bildim… Ben başka bir kent’in dar sokaklarında seni özlerkenÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Bilmediğim tüm acıların durağı oldum istemeden… Sen kanattınÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Bense kanamaya dünden razı olan yüreğimi sana emanet ettim… Geldim diyorsunÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Senin içinÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Ben gelmeni hiç istemedim kiÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Gittiğin yerde kalmalıydın… Kabuk tutmamış yaralarımı yeniden kanatma isteğineÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Bir anlam vermemi bekleme… Elini uzatÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... SanaÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... Sol cebimde saklı kalan emanetlerini veriyorum… Şimdi attığım her bir adım da ayrılık saklı. Yabancıyız birbirimizeÖzlediğim, Ama Tanımadığım Sana... tanımıyoruz hatta. |
| GOOGLE REKLAMLARI |