![]() |
|
|||||||
| Multimedya CD-DVD Araçları,Codec Paketleri,Internet TV - Radyo,Oynatıcılar,Ses Araçları,Ses Dönüştürücüler,Taşınabilir Aygıtlar,Video Araçları,Video Dönüştürücüler,YouTube - FLV programları. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
Easy Video Downloader Sürüm : 2.2 Boyut : 2.08 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : fdrlab Eklenme Tarihi : 26-09-2009 (psycometal) Virüs Kontrolü : TEMİZ! Tarandı, Temiz (detay) Tanıtım: Easy Video Downloader ile YouTube, Google Video ve Myspace üzerindeki videoları kolaylıkla bilgisayarınıza AVI veya MP4 biçiminde innDirebilirsiniz. Program kolay kullanımı ve bilgisayarı yormayan yapısıyla türünün en iyi örneklerinden. Kullanımı # Öncelikle video url kısmına indirmek istediğiniz videonun bulunduğu adresi yazınız. # Sonrasında Save to kısmında "Browse"a tıklayarak videoyu kaydetmek istediğimiz yeri seçiyoruz. # Ve son adım olarak "Save As" kısmından kaydetmek istediğimiz formatı seçerek start tuşuna basıyoruz. *Not: Programın son sürümünde tüm Error "HTTP/1.1 400 bad request" ve dosya isminden kaynaklanan hatalar giderilmiş durumda. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. SADECE 10 SANİYEDE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
| GOOGLE REKLAMLARI |
![]() |
| Etiketler |
| easy video downloader, easy video downloader download, easy video downloader indir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|