![]() |
|
|||||||
| Knight Online Resmi Duyurular Knightonline gamefirst resmi duyuruları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
1. Çok defa sorulduğunu biliyorum ancak yeni sunucunun geliş vakti nedir? Oyuncularımızın yeni bir sunucuyu iple çektiklerini biliyorum ve zaten yılın ilk dönemlerinde bir tane sunucu hazırlayacaktık. Ancak, yeni sunucu açmak diğer sunuculardaki PvP dengesini bozabileceği gibi bir endişe vardı. Kalıcı bir çözüm üretmek için bu konuyu yapımcılarla tartışmamız gerekiyor ki daha sonra yeni bir sunucu için plan yapmaya başlayabilelim.
Ayrıca yeni sunucuyu yayınlamadan önce birkaç şeyin yerinde olması gerektiğini düşünüyorum : • Görevlerin tamamen onarılması – Yapımcılar bu konu üzerinde çalışıyor • NP için gelişmiş kayıt tuttma – Büyük kısmı tamamlandı • Yeni içeriklerin sunumu (Moradon ve Under the Castle etkinliği) Yeni sunucuyu yayınlarsak ve yayınladığımızda oyuncuların kalite tecrübesine sahip olduklarından emin olmak istiyorum. 2. Hile programlarını tamamen ortadan kaldıracak kalıcı yöntemler arıyor musunuz? Amacımız zaten bu ancak şu anda görevler ya da etkinlikler gibi daha çok mevcut içerikle ilgili sorunlar üzerinde çalışıyoruz. Aynı zamanda, hafta boyunca APR sistemini bir kaç defa güncelleyen süreçlerimiz oldu. En sıkı güncellemelerimiz daha çok hilecinin 48 saatlik hesap engeline yakalanmasını sağlayacaktır. Hack toollar tüm oyunları etkiler, sadece Knight Online’a has bir durum değil. Popüler her oyunun bu gibi sıkıntılar yaşadığını söylemeliyim. Botlar her zaman olacaktır ancak PvP etkinliğinden belirli hack öğelerini silecek metotlar üzerinde çalışacağız. Bu bizim şu andaki oyun içeriğini güncelledikten sonraki gelecek adımımız olacak. 3. Level sınırını 85’e çıkaracak bir yenilik olacak mı? Level artışı ile ilgili bir bilgim yok. Bu siz oyuncuların istediği bir şey mi? Ya da yüksek-seviye eşya ve oyun içeriği gibi tercihleriniz mi olur? Düşüncelerinizi duymak isterim. 4. Mageler 33 skillini devamlı kullanabiliyorlar. Buna ve diğer özelliklere bir cooldown getirmek gibi düşünceniz var mı? Tıpkı counter-strike ve power shot skillerinin etkisini azalttığınız gibi bir ayarlama düşünüyor musunuz? ] Bunu yapımcılara götürüp ne diyeceklerine bakabilirim. Server-side yapılan skillerin çok fazla olmasının sunucu için bir yüklenmeye yol açabileceği kaygısından haberdarım. Eğer oyuncular en kritik olanlarını bulabilirlerse, isteklerine uyarak bir liste yapbilirim. Öncelikle, Arrow Shower’I sunucuya taşımayı düşünüyorum ancak oyuncularmızın ne diyeceğini çok merak ediyorum. 5. Knight Cash miktarı ile ilgili bir sorunum var. Mesela 100 knight daha alarak elde edebileceğim bir eşyayı minimum 400 knight cash seçeneği olduğu için, 400 cash alarak gerçekleştirmek zorunda kalıyorum. 100 200 gibi miktarları seçeneklere ekleyecek misiniz? Şu anda böyle bir düşüncemiz yok. Bazı oyuncularımız için küçük miktarlarda satın alım yapmak daha kolay olabilir ancak Click and Buy için ve ESN kodları için bu gibi miktarları kullanmak zor olur. Yani şimdilik böyle bir seçenek olmayacak ancak gelecekte durumu değerlendireceğiz. |
| GOOGLE REKLAMLARI |
![]() |
| Etiketler |
| gm ler ne diyor, knight online yenilikleri, yakında olacaklar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|