![]() |
|
|||||||
| Geyik Forum & Geyik Forumlar Burada Geyik, Komik, Eğlenceli Hertürlü Sohbet Yapılabilir, Geyik Konular Açılabilir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
Hep sus pus olma dök içini ne istiyorsan onu söyle, özgür ol
|
| GOOGLE REKLAMLARI |
|
|
|||
|
|||
|
Bazenn keŞke buLunduğum şu yerde oLmasam diyorum. . . AiLeden uzak ... Tek gercek var tuuÇe sen oLmasaydın ben ne yaprdım biLmiyorum herkes kıskanÇ çekemiyo iyiLik yapınca kötü oLuyosun bu devirdeeeeeeeeeeeeeeeeeee of of daraLdım :S tuuÇem iyiki varsın...
|
|
|
|||
|
|||
|
gamSe mm sende iyiki varsın inan ki şu lanet şehirde sen oLmasan ben napardımm yaa hiç kimSe birbirini çekemiyo iyiki varsınn yaa tek yanımda oLan tek derdimi paylaştığım insan sensinn bi beni sen anlıyosunnn herŞeyimsin sen herŞEyimm...hEp yanımDA oL hep... sEni çok seViyorummm
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne yapıyorum ben aşık oldum düşünüyorum ne acı çekmek nede çektirmek istiyorum bir yanım gitmek bir yanım kalmak istiyo galiba seni seviyorum ne yaptın bana seni gördüğüm ilk günden uykusuz kaldım ve kendimi dinledim sabaha kadar ewt yüreğim senin oldu ....
|
|
|
|||
|
|||
|
kimin oldu buyüreğin gagarin
|
|
|
|||
|
|||
|
hımmmmm
)) gagarin eeeee çok pis merak eddim :P
|
|
|
|||
|
|||
|
hehehe benDe yaa
|
|
|
|||
|
|||
|
Geldim kapına alırmısın içeri beni
Hava soğuk mu ne ısıtırmısın beni Baksam sana içten içten Sarılırmısın boynuma Elimde sunsam yüreğimi kabul edermisin |
|
|
|||
|
|||
|
çok mu kötü oldu herkes kaçtı hehehehe
|
|
|
|||
|