![]() |
|
|||||||
| Geyik Forum & Geyik Forumlar Burada Geyik, Komik, Eğlenceli Hertürlü Sohbet Yapılabilir, Geyik Konular Açılabilir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
İnternet cafeye gittim
-yaşın kac olum senin Facebook sayfasına girdim -heh baslıyoruz desene Adımı çılgın diye verdim - Artık bende üye oldum - normal bisey uye olmadan giris olmuyor Tanıştım güzel biriyle - fotomontaj dır Yazışıyoruz günden güne - cafeci zengin oluyor Merhem oluyor gönlüme - wahh wahhh Artık bende sever oldum - facebook sen nerelere kadirsin subhanallah : ) Ama sevmeye bedel - nerden anladin ? Gözleri çok güzel -lens onlar hocam Öyle bir tatlı zor bulursun - gulluogluna git Herkes sorar nerden buldun - bakkaldan yag aldik promosyon verdiler... Facebook facebook -yorumsuz... Her gün aradım durdum - Facebook facebook - soz bulamadin tekrarla bakalim Bu kızı oradan buldum - tamam birader anladik Facebook facebook - tekrar... Görür görmez tutuldum - tutkal mi len bu ? Facebook facebook -durmak yok tekrara devam Galiba aşık oldum - sana oyle geliyor... git domuz giribi asisi ol Facebook facebook - yollar bitti facebook uye olmak bitmedi... Her gün aradım durdum - hani hemen bulmustun Facebook facebook - baydin ama birader... aptal degil bu millet Bu kızı oradan buldum - birisi suna gercegi soylesin Facebook facebook - yok oyle birsey... Görür görmez tutuldum - kansersin olum sen.... olucen len.... Facebook facebook -hala konusuyor.... Galiba aşık oldum -hehh sonunda bitti... |
| GOOGLE REKLAMLARI |
|
|
|||
|
|||
|
xDDDD zuhaaaa xD
|
|
|
|||
|
|||
|
Yazışıyoruz günden güne
- cafeci zengin oluyor Merhem oluyor gönlüme - wahh wahhh Artık bende sever oldum - facebook sen nerelere kadirsin subhanallah : )
|
|
|
|||
|
|||
|
Adam ßi Röpörtajinda DioKi Kendi ŞarqiLArimi ßen ßiLe dinLemiorm HaLk ßunu isTio Die yapiom diyo xD
Sorun Adamdada DeqiL HaLkta
|
|
|
|||
|
|||
|
ahahaha
faceeeeeee face herkes facede hakLı adam ama
|