Bebekler herşeyi görürlermiş !
olay benim değilde okul arkadaşlarımdan birinin başından mı ne geçmiş banada bizim çocuklar anlatmıştı bu olayı yaşıyan arkadaşın küçük bi kardeşi var 1-2 yaşlarında herneyse bu arkadaş bi gün arkadaşlarıyla ruh çağırıyolar assında cin musallat oluyo ancak çocuğun kardeşine musallat oluyo hani cocuk daha tam konuşmayı sökememiş işte anca anne felan diyebiliyomuş başka kelimeleride abuk subuk söylüyomuş herneyse ruh çağırmadan 2-3 gün sonra felan bu arkadaşın kardeşini annesi yatırmaya gidiyo annesi yanından ayrılıyo kapıyı kapatıyo çocuk ağlamaya başlıyo herneyse yanına gelince susuyo bebek annesi sustu diye gene gidiyo bebek ağlamaya başlıyo 1 gün geçiyo 2 gün geçiyo çocuk hala anne anne sonra kolunda morarıklar çıkmaya başlıyo bebeğin ailede tabi biraz dinci bi aile heralde hemen hoca çağırıyolar artık ne yapıyolarsa yapmışlar bebek düzelmiş ilginç bişeyi ise hoca giderken aile diyoki " cin den felan şüpelendiğiniz zaman bebeğinize dikkat edin onlar daha melleklik evresinde olduğu için gözlerinde perde yoktur tüm kahinattaki melek ve cinleri rahatlıkla görebilirler cinler onların yanından hiç ayrılmazlar ağladıklarında emin olun cinler onu sizi öldürmekle tehdit ettiği için ağlıyodur güldüklerinde ise melekler onları ziyarete gelmişlerdir "
Kesinlikle size doğruluğunun garantisini vermiyorum yalan bi hikaye olabilir ben böyle şeylere inanırım sizinle paylaşmak istedim sadece inanıp inanmamak size kalmış
|