![]() |
|
|||||||
| Aşk Ve Sevgi Resimleri Aşkı Ve Sevgiyi Anlatan tüm Resimler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Sağım,Solum,Önüm,Ardım ; Aşk ♥
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. SADECE 10 SANİYEDE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Sen erimeyen kar tanesi sen, Masalımın prensi sen, Gün geçtikce büyüyen, Aşksın sen [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. SADECE 10 SANİYEDE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Aşk. Huzurdur aşk. Gerçekten hissetmektir uzağındayken bile. Özlemektir Gerçekten. Doya doya Sarılıp hissetmektir ♥'nu. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. SADECE 10 SANİYEDE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] 'belki'' dünyasında... ''keşke'' kokan havayı solurken... ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. SADECE 10 SANİYEDE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Bulutlara çizdim aşkımı İçinde mavi bir güzellik Dışında sisli bir geçmiş Ömürden hep kayıp sesleri yükselmiş.. Ama şuan çınlanan o ses sensin Yüreğim yüreğine gelmiş.. Ve DELİCE sevmiş... [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. SADECE 10 SANİYEDE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] “ Sana baharları getirirken Terlemiş yüreğimi Ilık nefesinle kurula. Sevdanın kundağına sarıp Düşlerinde uyut beni. Üşüyen tenimi Nefesinin sıcaklığıyla sar. Avuç içlerinde uyurken Gülüşlerimden öperek uyandır beni. " |
| GOOGLE REKLAMLARI |