![]() |
|
|||||||
| Anketler Merak Ettiğiniz ve Forum üyelerinin fikirlerine ihtiyac duyduğunuz konularınızı burada anket olararak açabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
Beyninizin Cinsiyeti Ne?
1 - Birisi üzüldüğü zaman sebebini anlayabiliyor musunuz? A) Evet hemen anlıyorum B) Hayır genelde anlamıyorum 2 - Otomobil alacak olsanız motor hakkında detaylı bilgi ister misiniz? A) Hayır B) Kesinlikle isterim 3 - İlişkileriniz sizin için ne kadar önemli? A) Çok önemli B) Öncelik konusu değil 4 - İş yaparken kolaya kaçar mısınız? A) Evet B) Hayır kılı kırk yararım 5 - İlk seferde bir konuyu anlamayan birine durumu iki kez anlatmak zor gelir mi? A) Çok kolay B) Çok zor 6 - Ne okumayı tercih edersiniz? A) İlişkiler hakkında romantik yazılar B) Somut gerçeklere dayalı makaleler 7 - Birisi sohbetinize katılmak istiyor ne hissedersiniz? A) Buyursun gelsin B) Rahatsız olurum 8 - Harita okumanın sizin için zorluk derecesi nedir? A) Çok zor B) Çok kolay 9 - Sosyal ortamlarda ne hissedersiniz? A) Rahat olurum B) Bir an önce gitmek isterim 10 - Eviniz düzenli mi? (bu soruyu odanız olarak da alabiliriz) A) Hayır B) Gayet düzenli 11 - Evde elektrik sisteminiz arızalanırsa ne yaparsınız? A) Elektrikçi çağırırım B) Kendim tamir etmeye çalışırım 12 - Matematik dersinde neler hissedersiniz? A) Sıkılırım B) Rakamların büyüsüne kapılırım 13 - Hava durumunu izlerken ne hissediyorsunuz? A) Detaylar beni sıkıyor B) Meteorolojik olaylar bana ilginç geliyor 14 - Tartışma ortamlarında tutumunuz nasıldır? A) Fikirlerimi dayatıyorsam rahatsız olurum B) Nerede duracağımı bilmem DEĞERLENDİRME * A'lar B'lerden çoksa: Kadın beynine sahipsiniz * B'ler A'lardan çoksa: Erkek beynine sahipsiniz |
| GOOGLE REKLAMLARI |
|
|
|||
|
|||
|
Tabi ki Kadın Beyni =)
|
|
|
|||
|
|||
|
tabiki erkek =)
|
|
|
|||
|
|||
|
Bidaa Cöz Psyco :54:
|
|
|
|||
|
|||
|
:40: yine aynı çıktı =)
|
|
|
|||
|
|||
|
yha 2 saat kim a ları aklında tutcak kim b ler kaç taneydi die düşüncekk erkek olduguma göre demekki beynimde erkekmiş
![]() ![]() ![]() :
|
|
|
|||
|
|||
|
ABİ BEN BU NEFES MİDİR NEDİR ONDAN ÇOK KORKTUM YHA HARBİDEN O BENİM YAZDIKLARIMI OKUYOSA LÜTFEN DEGİŞTİR O RESİMLERİNİ :d:d:d:d
|
|
|
|||
|
|||
|
hayret birinden korktun uyuz insan =))
|
|
|
|||
|
|||
|
hajı korkmak ne kelime resime baktıkca 3 buçuk atıyom
![]() :
|
|
|
|||
|
|||
|
tabiki benimde kadın beyni cıktı erkeklerin beyni boş olduguna göre kadın beyni cıktı kadınların erkeklerden daha cok beyni calışırmış
|
![]() |
| Etiketler |
| beyin cinsiyeti testi, cinsiyet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|